Vacature Jr. accountmanager (32-40 uur p/wk)

Vacature Jr. accountmanager (32-40 uur p/wk)

11 okt. 2021

Twice wil een positieve bijdrage leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve High Tech bedrijven die zijn ontstaan in deze regio. Ter  versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Jr. accountmanager voor 32-40 uur per week.

Bouw jij mee aan dé groeiversneller van de Brainport regio?

Innovatieve bedrijven maken de toekomst! Dat geldt voor innovatieve hightech startups als voor scaleups. Twice wil versnelling brengen voor de gevestigde Twice members, met een compleet aanbod aan faciliteiten, services en programma’s voor snelle(re) groei! Vanuit onze centrale rol in het innovatie-ecosysteem van de Brainport regio willen we onze doelgroep verbinden met passende partijen in ons ecosysteem: Met juiste kennis, talent, kapitaal, expertise of met koplopers in de markt. Daarmee zijn we in staat hen snel te voorzien in de juiste informatie, instrumenten en ingangen op het juiste moment. Dit doen we onafhankelijk en zonder winstoogmerk.

Jij helpt startups & scaleups verder te laten groeien door onder meer passende huisvestingsopties te bieden. Je legt contact met potentiële high tech huurders, maakt offertes, geeft rondleidingen in de verschillende kantoren en labs in onze hubs en zorgt dat de huurafspraken worden georganiseerd. Je bouwt mee aan een levendige community en zorgt dat het netwerk verder groeit en de bezetting van de hubs goed is. Je bent mede aanspreekpunt voor de gevestigde high tech bedrijven, beantwoordt vragen en organiseert de groeibehoefte van de startups, scaleups en internationale bedrijven.

Voor succes is ook samenwerking tussen relevante kennispartners en de ondernemers cruciaal, om zo het juiste ecosysteem te creëren dat hun innovatie tot bloei kan brengen. Jij signaleert kansen in onze hubs en in de markt. Samen met je collega accountmanager realiseer je voor de komende periode mooie groei van onze doelgroep en creëert toffe samenwerkingen.  

De vacature

De vacature

Twice wil een positieve bijdrage leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve High Tech bedrijven die zijn ontstaan in deze regio. Ter versterking van onze acquisitie en ons team zijn wij op zoek naar een

Jr. accountmanager

Jouw werkzaamheden

 • Je werkt 32-40 uur per week.
 • Je bouwt samen met ons aan een actief, relevant en duurzaam netwerk en ondersteunt de naamsbekendheid en promotie bij onze doelgroep.
 • Je bent actief in acquisitie voor nieuwe bedrijven in de verschillende hubs.
 • Je ondersteunt de accountmanager in voorbereidingen in acquisitie of projecten, bijvoorbeeld bij de opmaak van offertes.
 • Je draagt mede zorg voor het opstellen en beheren van de huurcontracten en -bescheiden.
 • Je ondersteunt en faciliteert bij onze events.
 • Je bent mede aanspreekpunt voor alle gevestigde bedrijven in de hubs, naast de accountmanager.  
 • Je ondersteunt waar mogelijk in huurders gerelateerde ICT en laboratoria techniek.

Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiaste collega met ervaring in acquisitie, die wil aansluiten bij een ambitieus team, én die een breed afwisselend takenpakket niet schuwt. Je focus ligt op acquisitie en accountmanagement van gevestigde high tech. Omdat we een klein team zijn, heb je veel afwisseling! Je werkt actief samen met de accountmanager en directeur.

Jouw profiel

Wij zoeken een teamspeler met minimaal hbo denk- en werkniveau, bij voorkeur met relevante werkervaring in een netwerkorganisatie. Je werkt actief samen met de accountmanager.

 • Vastgoedkennis en kennis van laboratoria is een pre (maar niet vereist).
 • Hands-on mentaliteit.
 • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologie.
 • Je bent open en enthousiast en kan op een effectieve wijze verbindingen leggen en een relevant netwerk opbouwen en onderhouden.
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus en situaties.
 • Je bent proactief, flexibel, stressbestendig en de bereidheid om altijd een stap harder te lopen.
 • Omdat wij werken in een internationale omgeving beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed, in woord en geschrift. We werken in 2 talen.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ons aanbod:

 • Een toffe uitdagende rol bij een financieel gezonde organisatie met een sterke reputatie op mooie hotspots: de High Tech Campus en TU/e campus in Eindhoven.
 • Ruimte om mee te denken en Twice nog beter op de kaart te zetten.
 • Werken in een leuk team met collega’s die een sterke binding hebben met het bedrijf en de klanten, in een platte organisatie met no-nonsense cultuur.
 • Een prima marktconform salaris
 • Een passende reiskostenvergoeding

Zin om te starten?

Stuur dan vóór 25 oktober je cv en motivatie naar s.vandeschoot@twice.nl. Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia  +31(0)6 51172756. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Over Twice Eindhoven

Twice Eindhoven stimuleert de ontwikkeling van jonge innovatieve technologie bedrijven, door het bieden van voorzieningen die (nog) niet op commerciële gronden toegankelijk zijn voor deze ondernemingen. Doel is om de groei- en slagingskans van kleinschalige High Tech bedrijven te vergroten en de sociaaleconomische structuur (zoals werkgelegenheid) in de regio Eindhoven en omgeving te bevorderen.

Wij doen dit onder meer door 1) het aanbieden van professionele bedrijfshuisvesting met hoogwaardige infrastructurele voorzieningen en 2) door het leggen van verbindingen naar het regionaal netwerk van investeerders en adviseurs (ecosysteem). Op dit moment zijn zo’n 140 innovatieve bedrijven gevestigd in zes thematische hubs, in kleinschalige kantoorruimten en/of ingerichte laboratoria. In elke hub is een eigen thema van toepassing, bijvoorbeeld (Bio)chemie of Datascience. De hubs “Twinning” en “Catalyst” en startup hub “Alpha” zijn gevestigd op de TU/e Campus. De hubs “Bèta” en “Mµ” en de laatste nieuwe “WorkPlace Vitality hub” zijn gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven.

Naast hoogwaardige bedrijfshuisvesting en advies bieden we ook een aantal voorzieningen zoals receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes aan. Deze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago voor de bij ons gevestigde bedrijven. Zij kunnen begeleiding en advies krijgen van deskundige externe bedrijfsadviseurs; bovendien hebben zij baat bij het netwerk dat de ondernemers samen vormen.

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Bekijk hier ons actuele aanbod in Twinning!