Vacature medewerker Marketing & Communicatie

Vacature medewerker Marketing & Communicatie

20 sep. 2021

Om onze naamsbekendheid verder te vergroten, de positionering verder te verstevigen en onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

Medewerker Marketing en communicatie, 16 uur per week. 

Ben jij of ken je onze nieuwe collega? Dan komen we graag in contact!

Twice: onze achtergrond

Twice Eindhoven stimuleert de ontwikkeling van jonge innovatieve technologiebedrijven, door het bieden van voorzieningen die (nog) niet op commerciële gronden toegankelijk zijn voor deze ondernemingen. Doel is om de groei- en slagingskans van kleinschalige High Tech bedrijven te vergroten en de sociaaleconomische structuur (zoals werkgelegenheid) in de regio Eindhoven en omgeving te bevorderen.

Wij doen dit onder meer door:
1) het aanbieden van professionele bedrijfshuisvesting met hoogwaardige infrastructurele voorzieningen en
2) door het leggen van verbindingen naar het regionaal netwerk van investeerders en adviseurs (ecosysteem).

Op dit moment zijn zo’n 140 innovatieve bedrijven gevestigd in zes themagebouwen, in kleinschalige kantoorruimten en/of ingerichte laboratoria. In elke hub staat een thema centraal, bijvoorbeeld Research & Development.
De hubs “Twinning” en “Catalyst” en startup hub “Alpha” zijn gevestigd op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. De hubs “Bèta” en “Mµ” en de laatste nieuwe "Work Place Vitality Hub" zijn gevestigd op de op de High Tech Campus in Eindhoven.

Naast hoogwaardige bedrijfshuisvesting en advies bieden we ook een aantal voorzieningen zoals receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes aan. Deze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago voor de bij ons gevestigde bedrijven. Zij kunnen begeleiding en advies krijgen van deskundige externe bedrijfsadviseurs; bovendien hebben zij baat bij het netwerk dat de ondernemers samen vormen.

Om onze naamsbekendheid verder te vergroten, de positionering verder te verstevigen en onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

Medewerker Marketing en communicatie

16 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden

Als Medewerker Marketing en communicatie bij Twice ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor al onze marketing & communicatie en ondersteun je in onze acquisitie. Je stelt samen met de directeur New Business en accountmanager onze marketing roadmap en begroting op. Je denkt mee in nieuwe plannen en middelen om onze doelen te realiseren.

We zoeken een enthousiast en creatief marketingtalent met enkele jaren ervaring in zowel online als offline marketing, die wil aansluiten bij een ambitieus team en die een breed afwisselend takenpakket niet schuwt.
Je focus ligt op online marketing, waaronder het up-to-date houden en optimaliseren van onze website en het in overleg met onze externe partner optimaliseren van onze vindbaarheid en naamsbekendheid.
Ook het opstellen en plaatsen van nieuwberichten op de website en het beheren van onze Social Media accounts behoren tot je takenpakket.
Je regelt advertentiecampagnes op sociale media; je zoekt naar relevante content en schrijft teksten voor onder meer nieuwsberichten en nieuwsbrieven etc.

Je bewaakt onze contentkalender, zorgt voor de organisatie van interviews met de gevestigde bedrijven, alsook voor ons beeldmateriaal, brochures etc.
Ook organiseer en coördineer je onze nieuwsbrieven.
Omdat we een klein team zijn, heb je veel eigen verantwoordelijkheid en veel afwisseling!

Profiel voor deze rol:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in Marketing en communicatie en al enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende omgeving.
 • Omdat wij werken in een internationale omgeving beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed, in woord en geschrift. We werken in 2 talen.
 • 16 uur per week werken, in overleg is het aantal uren per dag in te delen. Bijvoorbeeld verspreid over 2, 3 of 4 dagen.
 • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologie.
 • Je vindt het leuk om acties mee uit te denken en relatie acties te bedenken.
 • Je bent proactief.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in zakelijk gebruik van social media.
 • Je kunt overweg met verschillende programma's, zoals MailChimp, CMS-systemen, OBI4Wan en Canva.
 • Je hebt oog voor kwaliteit, bent nauwkeurig, en werkt gestructureerd.
 • Je bent van nature een teamspeler, houdt overzicht, stelt prioriteiten en bent helder en concreet in communicatie.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ons aanbod:

 • Een toffe uitdagende rol bij een financieel gezonde organisatie met een sterke reputatie.
 • Ruimte om mee te denken en Twice nog beter op de kaart te zetten.
 • Werken in een leuk team met collega’s die een sterke binding hebben met het bedrijf en de klanten, in een platte organisatie met no-nonsense cultuur.
 • Een prima marktconform salaris.
 • Een passende reiskostenvergoeding.

Zin om te starten?

Als je interesse is gewekt vraag ik je om vóór 20 oktober te solliciteren door je cv en motivatie te sturen naar s.vandeschoot@twice.nl. Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia  +31(0)6 51172756. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Bekijk hier ons actuele aanbod in Twinning!