Vacature Officemanager (32 - 40 uur per week)

Vacature Officemanager (32 - 40 uur per week)

29 okt. 2021

Twice wil een positieve bijdrage leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve High Tech bedrijven die zijn ontstaan in deze regio. Ter  versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Officemanager voor 32-40 uur per week.

Bouw jij mee aan dé groeiversneller van de Brainport regio?

Innovatieve bedrijven maken de toekomst!

Twice Eindhoven stimuleert de ontwikkeling van jonge innovatieve technologie bedrijven, door het bieden van voorzieningen in 6 hubs (gebouwen) die staan op de TU/e-campus en High Tech campus in Eindhoven. Doel is om de groei- en slagingskans van kleinschalige High Tech bedrijven te vergroten en de werkgelegenheid in de regio Eindhoven te bevorderen.

Naast hoogwaardige bedrijfshuisvesting in de 6 hubs bieden we ook een aantal voorzieningen zoals receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes aan. Deze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago voor de bij ons gevestigde bedrijven.

De vacature

De vacature

Twice wil een positieve bijdrage leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve High Tech bedrijven die zijn ontstaan in deze regio. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Officemanager 32-40 uur per week

Wat ga je doen?

Je coördineert de (dagelijkse) werkzaamheden voor alle operationele zaken, exploitatie en onderhoud & storingen van de verschillende hubs met een hoogwaardige infrastructuur en laboratoria. Daarnaast lever je service (in de directe contacten) aan de bedrijven gevestigd in de verschillende hubs van Twice.

Je geeft hiërarchisch leiding aan (enkele) medewerkers en verdeelt het dagelijks beheer van de 6 hightech hubs met de collega Officemanagers.

Heb je nog geen ervaring, dan is er ruimte om in te groeien in deze functie.

Jouw werkzaamheden

 • Je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen van huurders en lost deze zo mogelijk zelf op.
 • Je draagt in samenwerking met collega’s zorg voor het functioneren, onderhoud en beheer van de hoogwaardige hubs, haar systemen en infrastructuur.
 • Je zorgt bij de intake, verplaatsing en vertrek van huurders dat de unit(s) op de norm van verhuurbare staat wordt gebracht.
 • Je bent eerste verantwoordelijke voor het contact met campussitemanagement van TU/e en HTCE campus om de services aan de huurders 24/7 te kunnen garanderen.
 • Je draagt zorg voor in wisseldienst bezetting (inclusief telefoonbeantwoording)  van de receptie tijdens kantooruren, het beheren van de vergaderruimtes en ontvangst van bezoekers.
 • Je bent (mede) verantwoordelijk voor het gereed hebben van de kostendoorbelasting aan huurders ten behoeve facturering.
 • Je houdt toezicht op aankoop van kantoor- en gebruiksmateriaal binnen de gestelde randvoorwaarden en accordeert facturen van dienstverleners.
 • Je zorgt (mede) voor een optimale vakantieplanning van en organiseert de dagelijkse bezetting van medewerkers in de hubs.

Jouw profiel

Wij zoeken een teamspeler met minimaal mbo denk- en werkniveau, bij voorkeur met relevante werkervaring. Je werkt actief samen met je collega officemanagers.

 • Hands-on mentaliteit.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau.
 • Wij werken in een internationale omgeving, je beheerst de Nederlands en Engelse taal.
 • Ervaring in een dienstverlenende omgeving heeft de voorkeur.
 • Je bent flexibel inzetbaar,  32-40 uur per week.
 • Je hebt oog voor kwaliteit, bent nauwkeurig en werkt gestructureerd.
 • Je hebt een klantgerichte focus.
 • Ervaring met receptiewerk en telefoonbeantwoording is een pré.
 • Kennis van MS Word, PowerPoint en Excel (Windows 10) is gewenst.
 • Je bent een teamspeler, je communiceert helder en concreet.
 • Je neemt initiatief, bent vasthoudend en hebt een brede belangstelling.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ons aanbod:

 • Een toffe verantwoordelijke en afwisselende rol bij een financieel gezonde organisatie met een sterke reputatie op mooie hotspots: de High Tech Campus en TU/e campus in Eindhoven.
 • Een prima marktconform salaris
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • Werken in een leuk team met collega’s die een sterke binding hebben met het bedrijf en de klanten, in een platte organisatie met no-nonsense cultuur.

Zin om te starten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Inge Naus +31(0)6 54374577. Als je interesse is gewekt vraag ik je om vóór 15 november 2021 te solliciteren door je cv te sturen naar Inge Naus via i.naus@twice.nl.

Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Over Twice Eindhoven

Twice Eindhoven stimuleert de ontwikkeling van jonge innovatieve technologie bedrijven, door het bieden van voorzieningen die (nog) niet op commerciële gronden toegankelijk zijn voor deze ondernemingen. Doel is om de groei- en slagingskans van kleinschalige High Tech bedrijven te vergroten en de sociaaleconomische structuur (zoals werkgelegenheid) in de regio Eindhoven en omgeving te bevorderen.

Wij doen dit onder meer door 1) het aanbieden van professionele bedrijfshuisvesting met hoogwaardige infrastructurele voorzieningen en 2) door het leggen van verbindingen naar het regionaal netwerk van investeerders en adviseurs (ecosysteem). Op dit moment zijn zo’n 140 innovatieve bedrijven gevestigd in zes thematische hubs, in kleinschalige kantoorruimten en/of ingerichte laboratoria. In elke hub is een eigen thema van toepassing, bijvoorbeeld (Bio)chemie of Datascience. De hubs “Twinning” en “Catalyst” en startup hub “Alpha” zijn gevestigd op de TU/e Campus. De hubs “Bèta” en “Mµ” en de laatste nieuwe “WorkPlace Vitality hub” zijn gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven.

Naast hoogwaardige bedrijfshuisvesting en advies bieden we ook een aantal voorzieningen zoals receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes aan. Deze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago voor de bij ons gevestigde bedrijven. Zij kunnen begeleiding en advies krijgen van deskundige externe bedrijfsadviseurs; bovendien hebben zij baat bij het netwerk dat de ondernemers samen vormen.

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Vacature Office Medewerker (16 - 24 uur)