Wint jouw startup een Blue Tulip Award?

Wint jouw startup een Blue Tulip Award?

3 sep. 2019

WINT JOUW STARTUP EEN BLUE TULIP AWARD?

Ontwikkel jij een mooie innovatie? Is je bedrijf jonger dan 3 jaar? Help jij jezelf en Twice verder? Schrijf je dan vanaf deze week dan gratis in voor de Blue Tulip Awards: een prijs voor de beste innovaties van Nederland. Je kent de Blue Tulip Awards misschien beter onder de naam Accenture Innovation Awards. 

De prijs is er niet voor alleen piepjonge bedrijven. Zowel starters als grote bedrijven met start-upinitiatieven die jonger zijn dan 3 jaar, kunnen meedoen. Je kunt je inschrijven voor de volgende thema’s: Health, Nutrition, Living & Working, Security, Climate, Education, Mobility en Finance. Daarvoor heb je tot en met 17 november de tijd. 

Zowel voor starters, als grote bedrijven met nieuwe initiatieven.

Partners van de Blue Tulip Awards zijn onder andere Avanade, Dell EMC, Growth Tribe, Impacthub, Microsoft, nlgroeit, Oracle, PNO, Rockstart, Silicon Canals, Stibbe, SubTracers, Symbid, Techleaps.nl, TekDelta, The Next Web en YesDelft.

Uiteindelijk maakt de jury op 17 april 2020 de finalisten bekend tijdens de Accenture Innovation Summit. Pitches van de finalisten moeten daarna uitwijzen wie per categorie de winnaar is. We wensen alle Eindhovense inschrijvers veel succes!
 

Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!