Zens (hub Mµ) viert 10 jarig jubileum!

Zens (hub Mµ) viert 10 jarig jubileum!

23 feb. 2021

Zens (gevestigd in hub Mµ op de High tech Campus) bereikte een mooie mijlpaal! Afgelopen week vierde het team het 10 jarig jubileum. Wat 10 jaar geleden begon met een droom op de zolder, is nu uitgegroeid tot de wereldwijde specialist in draadloos opladen. Van harte gefeliciteerd!

Over Zens

Zens is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van draadloze oplaadproducten die het leven gemakkelijker maken. Geen rommelige snoeren, meerdere opladers en overbelaste stopcontacten.

Met draadloos opladen van Zens kan je een vrij leven leiden. Het assortiment innovatieve producten voor draadloos opladen geeft je vrijheid: Thuis, op kantoor en onderweg. Gelegen in het hart van Europa's ‘Silicon Valley’, bevindt Zens zich in het epicentrum van technologie en innovatie. Brainport Eindhoven is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest betrouwbare technologische experts, denkers, doeners en samenwerkende geesten. De reeks innovatieve draadloze opladers van Zens zit boordevol ultramoderne technologie en is ontwikkeld voor zowel consumenten als bedrijven, en ontworpen om mensen in staat te stellen hun manier van leven te verbeteren. 

Nieuwe website

Heb je de nieuwe website al gezien? Mooi moment om daar eens te spieken!

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!