Labruimte

Labruimte

Catalyst / βèta / Mμ
High Tech Campus Eindhoven / TU/e Campus

Eindhoven is de bakermat van allerlei technologische ontwikkelingen. Veel daarvan ontstaan op de High Tech Campus of de TU/e Campus. In kantoren en in laboratoria, bijvoorbeeld van Twice. Ben je op zoek naar een state-of-the-art laboratorium in de regio Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze laboratoria zijn door de flexibele voorwaarden geschikt zijn voor startende en middelgrote bedrijven. Ze variëren in oppervlakte van 25 m² tot 500 m². Deze ruimtes zijn compleet gefaciliteerd met basisvoorzieningen zoals kracht- en noodstroom, perslucht, CO2, stikstof, afzuiging en vuilwaterafvoer. Binnen deze hubs hebben we laboratoria beschikbaar: in βèta en op de High Tech Campus of in Catalyst op de TU/e Campus.

Type laboratoria

Onze laboratoria hebben een oppervlakte van 25 m² tot 500 m² en zijn geschikt voor onderzoeks- en ontwikkelingswerkzaamheden op uiteenlopende gebieden:

We rusten de laboratoria uit met alle benodigde voorzieningen, zoals kracht- en noodstroom, perslucht, argon, koelwaternet, CO2, stikstof, demi-water, meervoudige afzuiging en vuilwaterafvoer. Heb je een specifieke wens? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Aanwezige faciliteiten

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT infrastructuur, en beschikken over serverruimtes met eventueel eigen serverboxen. Ook zijn er tal van algemene voorzieningen aanwezig, zoals representatieve entrees met wachtruimte, (virtuele) receptie, vergaderruimten, keukens, ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeer- en reprofaciliteiten.

Uitgebreide voorzieningen op toplocaties

Onze locaties zijn goed te bereiken via diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. Je werkt daarnaast op een bruisende locatie met 10.000 technici op loopafstand. Op de High Tech Campus en de TU/e Campus kun je flexibel gebruikmaken van gemeenschappelijke voorzieningen. Denk aan het tijdelijk huren van een specifiek laboratorium met onderzoeksapparatuur. Maar ook het uitbesteden van onderzoek is een optie.

Wil je een laboratorium combineren met een kantoor? Geen probleem! Bekijk de mogelijkheden.

Ruime onderzoeksmogelijkheden

Naast de voorzieningen van Twice beschik je over de mogelijkheden van de locatie: de High Tech Campus en de TU/e Campus. Je kunt hier flexibel gebruik maken van gemeenschappelijke voorzieningen, zoals het uitbesteden van onderzoek en het tijdelijk huren van een specifiek laboratorium met onderzoeksapparatuur. 

Voorzieningen op geweldige campuslocaties

Onze hubs zijn goed te bereiken via diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. Je werkt op een bruisende locatie met duizenden technici op loopafstand. Alle voorzieningen van de High Tech Campus en de TU/e Campus zijn voorhanden: onderzoeksfaciliteiten, conferentiecentra, kinderopvang, sportvoorzieningen en talloze handige contacten en netwerken.

Wil je een laboratorium combineren met kantoorruimte? Dat kan ook.

  • Gelegen op de High Tech Campus Eindhoven en TU/e Campus
  • Kantoorruimten en laboratoria van 25 tot 500 m2 (modulair)
  • "Easy in - Easy out" Slechts 4 maanden doorlopende opzegtermijn
  • Algemene voorzieningen aanwezig zoals vergaderruimten, keukens, ontmoetingsruimten en reprofaciliteiten
  • Hoogwaardige redundante ict-infrastructuur
  • Serverruimten met serverboxen beschikbaar
  • Nabij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
  • Levendig ondernemersnetwerk op HTCE en TU/e
  • Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)

Huur een laboratorium

op de slimste vierkante kilometer van Europa

Neem contact op

Beeld impressies

Locaties

High Tech Campus Eindhoven

Turning technology into business

Lees meer

TU/e Campus

Where innovation starts

Lees meer