Twice Supporters

Twice Supporters

Naast het bieden van faciliteiten en services in onze hubs, bouwt Twice ook aan een dynamische community. Deze bestaat naast jonge en groeiende techbedrijven ook uit een netwerk van partners. Oftewel: Twice Supporters! 

We stellen ze hier graag aan je voor!

De Heeren Van Vonder (DHVV)

Voor jou als startende hightech ondernemer telt maar één ding: hoe breng ik mijn innovatieve idee zo goed mogelijk op de markt? Natuurlijk voldoet jouw idee aan alle technische vereisten.

Maar sta je ook stil bij het volgende?

Vanaf het moment dat je de markt betreedt of fondsen gaat werven, is een factor minstens zo sterk van belang als jouw baanbrekende idee, namelijk: jouw merk en branding.

Waar sta jij voor, en hoe vertaal je dat naar jouw merkwaarden en communicatie?

De Heeren van Vonder helpt jou bij het ontwikkelen van jouw unieke branding concept. Speciaal voor startups in hub Alpha heeft ze een passend aanbod.

Lees het hier.

Meer over DHVV
De Heeren Van Vonder (DHVV)

EY

Wij organiseren op elke eerste maandag van de maand inloopspreekuren in hub Alpha. Hier kun je met al jouw vragen met betrekking tot bijvoorbeeld administratie, omzetbelasting, jaarrekening, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, opzetten juridische en fiscale structuur, internationale fiscale vraagstukken, WBSO, innovatiebox en overige subsidies, geheel vrijblijvend terecht.

Meer over EY
EY

Wil je ook deel uitmaken aan een groeiend netwerk en bijdragen aan de groei- en slagingskansen van de bij Twice gevestigde bedrijven? 

Neem contact met ons op
Op zoek naar kantoormeubilair? Klik hier