Twice Supporters

Twice Supporters

Naast het bieden van faciliteiten en services in onze hubs, bouwt Twice ook aan een dynamische community. Deze bestaat naast jonge en groeiende techbedrijven ook uit een netwerk van partners. Oftewel: Twice Supporters! 

We stellen ze hier graag aan je voor!

AOMB

Als (startende) ondernemer is het essentieel om jezelf de vraag te stellen wat je onderscheidend vermogen is. Misschien heb je hier in de opstartfase al over nagedacht of misschien heb je nog niet stilgestaan bij deze vraag. Sterke ideeën en uitvindingen liggen aan de basis van je producten en diensten. Wanneer anderen niet hebben wat jij hebt of weten wat jij weet, dan geef je de concurrentie het nakijken. Met behulp van intellectueel eigendom houd je dit zo.

Om jouw concurrenten daadwerkelijk voor te blijven, is het van belang dat je je intellectuele eigendomsrechten tijdig en op de juiste wijze vastlegt. In een vrijblijvende en kosteloze kennismaking horen we graag wat je plannen zijn, zodat we je kunnen adviseren hoe intellectueel eigendom daar een rol van betekenis in kan spelen.

Meer over AOMB
AOMB

Corporate Housing Solutions

Corporate Housing Solutions is een one-stop-shop voor huisvestingsoplossingen, van het bieden van short stay appartementen tot het vinden van een huur- of koopwoning, zij kunnen helpen. Meer informatie gewenst, zie dan 

Meer over Corporate Housing Solutions
Corporate Housing Solutions

Deloitte

Let's make an impact together!

De impact die start- en scale-ups maken op onze maatschappij, sluit naadloos aan bij de missie van Deloitte: ’making an impact that matters’. Daarom werken wij graag samen met ambitieuze ondernemers die hun innovatieve ideeën werkelijkheid willen maken of hun business snel willen opschalen. Wat de aard van hun bedrijf ook is, samen met ondernemers werken wij aan een duurzame toekomst, waarin we grenzen verleggen. Uw groei- en schaalambities helpen wij waarmaken met onze fiscale en financiële adviezen, met onze kennis van fusies en overnames, digitalisering, payroll, en innovatie.

Wij zijn erg enthousiast om deel uit te gaan maken van hub Alpha en zullen iedere eerste maandag van de maand aanwezig zijn op locatie. Wij kijken er naar uit om, geheel vrijblijvend, kennis te maken met jullie business en jullie te ondersteunen waar nodig!

Loop vooral bij ons binnen met vragen omtrent fiscaliteiten, administratie en alle andere finance gerelateerde vragen.

Klik hier voor het filmpje! 

https://www.youtube.com/watch?v=cDv52pngvSA&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww2.deloitte.com%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww2.deloitte.com&feature=emb_logo

Meer over Deloitte
Deloitte

EuFlex Technificent

Nieuw top talent binnenhalen voor uw organisatie? EuFlex Technificent helpt met de brug slaan tussen technische top talenten van de TU/e en het bedrijfsleven op drie manieren.

Student Jobs. De krapte op de arbeidsmarkt blijft groeien en het lijkt erop dat het alleen maar lastiger wordt om hoog opgeleide technici te werven. Door slimme studenten een bijbaantje te bieden, kunt u hen nú al laten kennismaken met uw organisatie. Nu de werkdruk verlagen onder het vaste personeel en direct meer zichtbaarheid onder studenten.

Reverse Matching. Kom in contact met recent  afgestudeerde TU/e alumni. Wij creëren de perfecte match voor al uw  startersposities of traineeships. Ons wervingsproces is niet gebaseerd op standaard functieprofielen maar neemt het profiel van de alumni als uitgangspunt. Wij werken op basis van no cure, no pay.

Employer Branding. Vergroot uw zichtbaarheid onder TU/e studenten en alumni. Met onze unieke partnerships helpen wij bedrijven potentiële werknemers te bereiken. EuFlex Technificent biedt twee soorten partnerships aan, Premium en Exclusive partnerships.

Meer over EuFlex Technificent
EuFlex Technificent

EY

Wij organiseren op elke eerste maandag van de maand inloopspreekuren in hub Alpha. Hier kun je met al jouw vragen met betrekking tot bijvoorbeeld administratie, omzetbelasting, jaarrekening, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, opzetten juridische en fiscale structuur, internationale fiscale vraagstukken, WBSO, innovatiebox en overige subsidies, geheel vrijblijvend terecht.

Meer over EY
EY

Fireball Patents

Wat Fireball Patents onderscheidt is de unieke benadering van IE-recht. Door innovatief denken en nauwe samenwerking zijn wij in staat om kosteneffectieve routes naar octrooibescherming te vinden, zoals het nastreven van octrooien in 'no translation' jurisdicties, het beschermen van ideeën als bedrijfsgeheim of het focussen op Amerikaanse aanvragen. Deze pragmatische aanpak heeft ons een reputatie opgeleverd als creatieve probleemoplossers en vertrouwde adviseur voor lokale en internationale startups. 

Wij zijn virtueel, dus e-mail, DM of bel om een afspraak te maken voor een (video)chat.

 

Meer over Fireball Patents
Fireball Patents

It's Me

Itsme is een leverancier van elektrotechnische en mechanische componenten. ABB is een partner en leverancier van itsme. Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van successen door de selectie en implementatie van elektrotechnische en mechanische componenten, systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen wij ervoor dat start-ups en scale-ups zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en ontwikkelen van nieuwe proposities. Ook kunnen deze bedrijven door de unieke samenwerking tussen itsme en ABB profiteren van de kennis en kunde van twee bedrijven. 

Meer over It's Me
It's Me

Los & Stigter

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheid om uw bedrijfsproces, product, of innovatie te beschermen door octrooi of patent, dan zijn de gemachtigden van Los & Stigter beschikbaar om u op korte termijn helderheid te verschaffen. Een eerste contact is altijd kosteloos!

Meer over Los & Stigter
Los & Stigter

Rabobank

Innoveren doen we samen. Het Rabobank Startup & Scale-up Team zet zich in om startups en scale-ups te helpen met als doel hun slagingspercentage te vergroten. De bank denkt mee met elke levensfase van het bedrijf en versnelt groei op een duurzame manier met financiering, kennis en netwerk. Meer informatie over onder andere financieringsoplossingen is te vinden op www.rabobank.nl/startup-scaleup.

Rabo Innovatielening
Ben je start-up of scale-up ondernemer en is "World Domination" je ambitieniveau? Heb je funding nodig voor je innovatie? Rabobank helpt met de financiering van jouw vernieuwende product of dienst. Zelfs als er nog geen bewezen resultaten, cashflow of betalende klanten zijn. Pitch je plan voor onze jury met bankiers en ondernemers en hoor binnen een dag of je de lening te pakken hebt! Meer weten over de Rabo Innovatielening? Kijk op Rabo Innovatielening - Rabobank

Meer over Rabobank
Rabobank

Simtra

Simtra is een verzekeringstussenpersoon met een specialisatie in de sectoren Lifescience, Biotech en HighTech waarbij wij ons specifiek richten op startups en scaleups in deze sectoren. “Het bespreken van de verzekeringen wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad en een kostenpost” aldus Rob Verkaik van Simtra. “Maar als je het goed regelt zorg je ook dat je juist contracten met afnemers kan aangaan die je anders door juridische eisen moet laten lopen”. Juist in deze startende fase kan dat belangrijk zijn.

Simtra

Wil je ook deel uitmaken aan een groeiend netwerk en bijdragen aan de groei- en slagingskansen van de bij Twice gevestigde bedrijven? 

Neem contact met ons op
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!