Thema's

New Energy - R&D New Energy - R&D

Van het opwekken van (duurzame) energie, tot sensortechnologie en implementatie in de energieketen: het thema New Energy is voor bedrijven die zich onder andere richten op het verduurzamen van de wereld. Onze laboratoria zijn specifiek uitgerust om je hier volledig op te kunnen focussen. Als je geen laboratorium nodig hebt, kun je hier ook een kantoorruimte huren. Zo heb je alle specifieke kennis of eventuele partners over en voor verduurzaming om de hoek!

Bekijk de hubs

Lifescience / Tech / Medtech – R&D Lifescience / Tech / Medtech – R&D

Richt jij je volledig op research en development? Onze laboratoria zijn volledig uitgerust om je te kunnen focussen op ontwikkelingen binnen de gezondheid en medische zorg. Van biotechnologie, farma en e-health tot consultancy. Ook kun je hier een kantoor huren, waardoor je plaatsneemt tussen andere bedrijven die werken in of rondom jouw eigen vakgebied.

Bekijk de hubs

Biomedisch/chemisch Biomedisch/chemisch

Chemische processen onderzoeken, innovaties op het gebied van DNA, het ontwikkelen van gezondheidsapps, omgaan met Big Data in de gezondheidszorg. Noem het maar op! Ons thema ‘biomedisch/chemisch’ is dé plek voor revolutionairs, onderzoekers en wetenschappers. Bekijk de mogelijkheden van specifiek uitgeruste laboratoria of kantoren die je kunt huren, waardoor je gemakkelijk in contact komt met gelijkgestemden.

Bekijk de hubs

Informatietechnologie Informatietechnologie

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en beheren van ICT-systemen, netwerken en databases: je vindt ze bij ons! Dit vraagt om een goed en snel werkend netwerk en de mogelijkheid om alles goed te beveiligen. In onze hubs kun je met een gerust hart aan de slag.

Bekijk de hubs

Embedded software Embedded software

Embedded software is overal. Het is onmisbaar in het bedrijfsleven, waar tijdefficiëntie en innovatie centraal staan. We verwachten dat al onze soft- en hardware met elkaar kunnen communiceren. Hoe maken we dat mogelijk? Bij embedded (geïntegreerde) software wordt gebruik gemaakt van één elektronisch systeem, dat is geïntegreerd in artikelen of apparaten: zo laten de gegevens samen intelligent gedrag zien. Bedrijven gericht op Artificial Intelligence, Big Data en Datascience krijgen bij ons de mogelijkheid om zich hier specifiek op te richten.

Bekijk de hubs

Research & Development – productontwikkeling Research & Development – productontwikkeling

Door (wetenschappelijk) onderzoek te doen, zijn bedrijven in staat om aan productinnovatie te werken. Met name in de hightech wereld is R&D een belangrijke uitdaging. Hiervoor heb je de nieuwste kennis nodig. En waar is dit makkelijker te vinden dan in één van de belangrijkste onderwijsinstituten van Nederland? Bekijk wat we te bieden hebben.

Bekijk de hubs

Werktuigbouw R&D Werktuigbouw R&D

Bedenken, ontwerpen, analyseren, maken en verbeteren van mechanische producten tot processen en systemen. In het thema werktuigbouwkunde kunnen veel bedrijven bij ons hun hart ophalen. We bieden zowel laboratoria als kantoorruimten specifiek gericht op werktuigbouwkunde. Bekijk onze mogelijkheden.

Bekijk de hubs

Elektrotechniek R&D Elektrotechniek R&D

De toepassingen van elektriciteit en elektromagnetische velden zijn eindeloos. Het onderzoek ernaar is dus van groot belang. Dat doe je natuurlijk het liefst in een specifiek uitgerust laboratorium. Bekijk onze mogelijkheden.

Bekijk de hubs

Fysica R&D Fysica R&D

Fysica R&D gaat over het doorgronden van de mysteries van de natuur door experimenteel en theoretisch onderzoek te doen. In ons thema fysica brengen we bedrijven samen die bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek doen naar gedrag van straling, materie, energie, ruimte en tijd. Word daar ook onderdeel van.

Bekijk de hubs