Advies & Financiering

Advies & Financiering

Onafhankelijke bedrijfsadviseurs van Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Brainport Development, Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) staan kosteloos paraat voor alle ondernemers op onze locaties.

Bedrijfsadvies

Onze bedrijfsadviseurs helpen je graag verder. Als sparring partner. Als professional op het gebied van businessplanning en het verkrijgen van financiering. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en regionale bedrijven.

We denken mee

Onvoldoende financiële middelen? Dat mag geen belemmering zijn! Waar nodig vervullen de adviseurs een intermediaire rol op de kapitaalmarkt. Ze kennen er de weg en zijn op de hoogte van beschikbare financieringsoplossingen, ook los van bancaire leningen.

Gebrek aan innovatiekracht of de juiste spirit? Of loop je ergens anders tegenaan? Samen gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Zo kunnen we je helpen met een proof of concept, kijken we met je mee bij je financiële planning of brengen we je in contact met potentiële samenwerkingspartners. Alles om jouw onderneming meer groei- en slagingskans te geven.

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!