Over ons

Twice biedt met haar huisvestingsformules een bijzonder stimulerende omgeving voor jonge, innovatieve technologiebedrijven op de TU Eindhoven & High Tech Campus in Eindhoven.

Twice Eindhoven

building high tech succes

 

"Om als innovatief bedrijf succesvol te kunnen groeien in de high tech wereld, heb je een omgeving nodig die jouw bedrijf echt vooruit brengt. Waar je met een gerust hart en trots gevoel klanten kunt ontvangen. In een omgeving waar je van gedachten kunt wisselen met specialisten. Technici die oplossingen brengen voor innovatieve uitdagingen en waar bedrijfskundigen je voorzien van strategisch advies. Met een groot netwerk vol toekomstige partners, medewerkers, investeerders en kapitaal."

Directie Twice Eindhoven

Onze formules

Wij bouwen met onze gevestigde bedrijven mee aan duurzaam succes en een stevige positie in de markt. Zo biedt Twice een bijzonder stimulerende omgeving voor jonge, innovatieve technologiebedrijven met groeipotentie. Samen met onze aandeelhouders (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, gemeente Eindhoven, Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)) zorgen we dat de Brainport regio kan floreren.

We doen dat op de Technische Universiteit Eindhoven en High Tech Campus Eindhoven: strategisch gepositioneerd in het hart van de absolute high tech hotspots in de Brainport regio. Zo zorgt Twice dat jonge groeiende bedrijven zichtbaar onderdeel worden van de High Tech community.