Vacature medewerker Marketing en Communicatie

Vacature medewerker Marketing en Communicatie Twice Eindhoven (m/v)

voor 16 per week, locatie High Tech campus in Eindhoven.

Twice Eindhoven stimuleert de ontwikkeling van jonge innovatieve technologie bedrijven, door het bieden van voorzieningen die (nog) niet op commerciële gronden toegankelijk zijn voor deze ondernemingen. Doel is om de groei- en slagingskans van kleinschalige High Tech bedrijven te vergroten en de sociaaleconomische structuur (zoals werkgelegenheid) in de regio Eindhoven en omgeving te bevorderen. 

Wij doen dit onder meer door 1) het aanbieden van professionele bedrijfshuisvesting met hoogwaardige infrastructurele voorzieningen en 2) door het leggen van verbindingen naar het regionaal netwerk van investeerders en adviseurs (ecosysteem). Op dit moment zijn zo’n 110 innovatieve bedrijven gevestigd in vier thema gebouwen,  in kleinschalige kantoorruimten en/of ingerichte laboratoria. In elk bedrijvencentrum is een eigen thema van toepassing, bijvoorbeeld Research & Development. De gebouwen “Twinning” en “Catalyst” zijn gevestigd op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven en de themagebouwen “Bèta” en “Mµ” op de High Tech Campus in Eindhoven.

Naast hoogwaardige bedrijfshuisvesting en advies bieden we ook een aantal voorzieningen zoals receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes aan. Deze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago voor de bij ons gevestigde bedrijven. Zij kunnen begeleiding en advies krijgen van deskundige externe bedrijfsadviseurs; bovendien hebben zij baat bij het netwerk dat de ondernemers samen vormen.

Wij hebben de ambitie om onze diensten in de nabije toekomst verder uit te bouwen. Om onze naamsbekendheid te vergroten, de positionering verder te verstevigen en toekomstige groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

De functie

Als medewerker Marketing en communicatie bij Twice ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor al onze communicatie & marketing en ondersteun je in onze acquisitie. Je stelt samen met de directeur New Business onze marketing roadmap en begroting op. Je denkt mee in nieuwe plannen en middelen om onze doelen te realiseren.

We zoeken een enthousiast en creatief marketingtalent met enkele jaren ervaring in zowel online als offline marketing, die wil aansluiten bij een ambitieus team en die een breed afwisselend takenpakket niet schuwt. Je focus ligt op online marketing, waaronder het up-to-date houden en optimaliseren van onze website en het in overleg met onze externe partner optimaliseren van onze vindbaarheid en naamsbekendheid. Ook het opstellen en plaatsen van nieuwsberichten op de website en onze Social Media accounts beheren behoort tot je takenpakket. Je regelt advertentie campagnes op sociale media; je zoekt naar relevante content en schrijf teksten voor onder meer nieuwsberichten en nieuwsbrieven et cetera.

Je bewaakt onze contentkalender, zorgt voor de organisatie van interviews met de gevestigde bedrijven, alsook voor ons beeldmateriaal, brochures etc. Ook organiseer en coördineer je onze nieuwsbrieven. Verder heb je een belangrijke rol in het organiseren van verschillende events voor de bij ons gevestigde bedrijven. Omdat we een klein team zijn, heb je veel eigen verantwoordelijkheid en veel afwisseling!

Pas jij in het profiel voor deze functie?

 • Je hebt een afgeronde opleiding in Marketing en communicatie en al enkele jaren werk ervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende omgeving.
 • Omdat wij werken in een internationale omgeving beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed, in woord en geschrift. We werken in 2 talen.
 • 16 uur per week werken, in overleg is het aantal uren per dag in te delen. Bijvoorbeeld verspreid over 2, 3 of 4 dagen.
 • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologie.
 • Je vindt het leuk om acties mee uit te denken en relatie acties te bedenken.
 • Je bent proactief.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in zakelijk gebruik van social media.
 • Je hebt oog voor kwaliteit, bent nauwkeurig en werkt gestructureerd.
 • Je bent van nature een teamspeler, houdt overzicht, stelt prioriteiten en bent helder en concreet in communicatie.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ons aanbod?

 • Een toffe uitdagende rol bij een financieel gezonde organisatie met een sterke reputatie, op de slimste vierkante km van Europa: de High Tech Campus in Eindhoven.
 • Ruimte om mee te denken en Twice nog beter op de kaart te zetten.
 • Werken in een leuk team met collega’s die een sterke binding hebben met het bedrijf en de klanten, in een platte organisatie met no-nonsense cultuur.
 • Een prima marktconform salaris. 
 • Een passende reiskostenvergoeding.

Als je interesse is gewekt solliciteer dan vóór 10 oktober je cv en motivatie te sturen naar ons op. Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia (s.vandeschoot@twice.nl). Ze kijkt uit naar je sollicitatie!

Geïnteresseerd?